Kernwaarden

Triade onderschrijft de kernwaarden van de Aloysius Stichting: kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. Wij doen dagelijks ons werk met kracht. Triade wil er met passende ondersteuning voor zorgen dat kinderen en jongeren, hun ouders en de professionals die met ze werken hun kracht (her)vinden en stevig in hun schoenen staan. Wij zijn er onvoorwaardelijk voor kinderen en jongeren in onderwijs, opvang en verenigingen. Wij gaan door waar anderen stoppen en laten los als het goed gaat. Wij blijven zoeken naar mogelijkheden, in goede en minder goede tijden. Wij doen ons werk met passie. Wij werken met ons hart, vol energie, plezier en gedrevenheid. Dit doen wij samen met de professionals met wie wij samen gaan voor het beste aanbod voor kinderen en jongeren.

Triade

Ondersteuning, Scholing en Advies

Triade is een CRKBO gecertificeerde organisatie.